Dragi Mike...

Dragi Mike i dragi muškarci…poruka za sve nas…

 

Jednom kada konačno sretneš probuđenu ženu, ne možeš s njom razgovarati istim riječima koje si koristio prema ženama u prošlosti. Ona je sasvim drugačija.

Ona neće vikati, raspravljati se, zabavljati tvoj ego ili tolerisati tvoju negativnu energiju kao što su to radile tvoje bivše.

Ona će ti jednostavno dati nogu u guzicu i pronaći duševnog čovjeka koji je više na njenom kosmičkom nivou.

Ako zasta izabereš da voliš probuđenu ženu razumi i shvati da ulaziš u novo, radikalno i izazovno područje gdje ranije nisi bio, a znaš da si spreman za to.

Ako izabereš da voliš probuđenu ženu ne možeš ostati uspavan. Ako izabereš da voliš probuđenu ženu, svaki dio tvoje duše će biti uzbuđen, ne samo tvoj seksualni organ ili tvoje srce. Iskreno, ako više voliš normalan život, da ostane po starom onda ostanit sa normalnom djevojkom.

Ako želiš pitom i ovozemaljski život traži samo ženu koja je dopustila da je ukrote. Ako želiš samo zaroniti prst u tekuće vode Šakti onda ostani s sigurnom, ukroćenom ženom koja još nije uronila u divljinu okeana svog ličnog Svetog Ženstva.

Ugodno i komotno je voljeti ženu koja još nije aktivirala svoje unutarnje svete moći jer ona ne pritiska tvoje dugmiće. Neće te izazvati. Neće te uvijek gurati i  prisiliti da postaneš najbolja verzija Sebe.

Neće probuditi zaboravljene i utrnule dijelove tvog Duhovnog bića koji te potiče da se sjetiš da ima mnogo više toga u životu ovdje nego što misliš.

Neće pogledati u tvoje umorne oči i poslati munju Istine kroz tvoje tijelo, budeći te i pokrećući dugo izgubljene želje za Duševnom Ljubavlju u tebi.

Sigurna, ne probuđena žena bit će divno zadovoljstvo i umirujuća tvom egu, srcu i tijelu. Hodat će tiho uz tebe i učiniti te potrebnim, odgovornim, kao da ispunjavš svoju mušku ulogu.

Ako ti je to dovoljno, prihvati to, voli je svim srcem, ostani joj vjeran i zahvali joj svakodnevno na daru njenog blagog, neugrožavajućeg ženskog prisustva u tvom životu.

Ako ti to nije dovoljno - ako tvoje srce, tijelo i duh žude za 'drugom vrstom žene', Divljom - znaj da si na pragu preobražaja Duše.

Znaj da donosiš ozbiljan izbor s karmičkim posljedicama.

Ako izabereš zakoračiti u aureolu i tijelo žene čija je duhovna vatra u punom plamenu, prihvaćaš da ti je potrebna određena razina opasnosti i rizika kako bi rastao. Jer ti želiš da rasteš, zar ne? DA!

Jednom kada počneš voljeti ženu takve prirode moraš prihvatiti potpunu odgovornost za životne promjene koje će tada nastupiti. Tvoj život neće uvijek biti uspavano udoban. Tvoj život ti neće dopustiti da ostaneš zaglavljen u starim jazbinama, programima i stagnirajućim rutinama. Tvoj život će dobiti potpuno novi okus i miris. Bit ćeš zapaljen prisustvom Divlje Feminine i počet će ti slati električne udare duhovne svjetlosti kroz cijeli tvoj čakreni sistem usklađujući te s Pozivom Božanskog.

Izbor biti seksualno i romantično intiman s probuđenom ženom zahtijeva mušku hrabrost da hrabro zakorači u nepoznato. Ali donijet će nagrade izvan razumijevanja tvog uma.

Odvest će te u neotkrivene svjetove misterije i magije, u divlje šume osjetilnog užitka i čuda.

Pokazat će ti sveta nebesa tako puna i goruća zvijezdama da ćeš početi sumnjati jesi li još uvijek živi na istoj planeti na kojoj si rođen.

Razbit će te i rastrgati tako da tvoje žestoko i strastveno srce poludi od žudnje. Željet ćeš je konzumirati i prodrijeti u nju na svim razinama tako da tvoja Muška Bit može konzumirati i prodrijeti u svijet - osvjetljavajući Svemir svojom posvećenom Ljubavlju.

Vidjet će te kao što te notko nikada do sada nije vidjeo.

Povjerovat će ti.

Cijenit će te.

(Pre)Poznavaće tvoje napore da je usrećiš.

Cijenit će sve dobro što raditš i sve dobro što jesi.

Neće pobjeći od tvoje tame jer tebe tvoja tama više ne plaši.

Zagrlit će, poljubiti, maziti i voljeti te natrag. Govorit će riječi koje tvoja Duša razumije. Neće te kažnjavati za tvoje greške, nema igara ega. Prevazišla je to…

Veliki je rizik voljeti probuđenu ženu, jer odjednom nema mjesta za skrivanje. Ona vidi sve, stoga te može voljeti s dubinom i prisutnošću za kojom tvoje srce i tijelo toliko čeznu, tako dugo, tako žestoko...da se pitaš jesi li zaista bio živ za sve ovo vrijeme dok je ona bila odsutna, daleko od tebe.

Voljeti ženu poput ove je izbor koji činiš kako bi počeo živjeti s Tvojom Dušom u plamenu.

Tvoj život više nikada neće biti isti kada pozoveš i osjetiš njenu energiju.

Preuzmi ovaj rizik na sebe ili se povuci, ostanite s običnom djevojkom i prihvati drugačiji, sigurniji, udobniji i pomalo mirniji život na koji si navikao, na koji jedino i znaš.

Samo se pobrini da ako odabereš ovo drugo nemoj da provedeš ostatak svojih dana s očima koje gledaju preko ramena, napinjući se da opet vidiš mutnu viziju Ženske Tajne koja je sada nestala iz vida.

Davno je prošla... odletila natrag prema Zvijezdama, dalekim Galaksijama i Nebesima... odakle je došla.

Nedaj joj da ode, jer si spreman da zajedno letite…

Inspired by Writer

Mike Harrigan.